INSCHRIJVINGEN ZIJN OPEN TOT 16/10/2023!!

INTERNATIONALE PRO VOETBALKAMP

VEELGESTELDE VRAGEN:

Gold Academy organiseert elke seizoen een internationale voetbalkamp waar een selectie georganiseerd wordt en de beste spelers de kans krijgen om deel te nemen aan de internationale voetbalkamp op het buitenland. Ze krijgen de kans om tegen de elite clubs wedstrijden te spelen, binnen 5-sterren hotel logeren, leren eten en drinken op een gezonde manier, kwalitatieve trainingen bijwonen met een professionele omkadering en een grote staff, leren hoe een pro leeft tijdens de kampperiodes in zijn club.

“Wij creëren een demonstratie van het leven van een professionele voetballer”, zegt de Manager Kilic Onur en voegt toe;

De spelers krijgen ook de kans om zich te tonen tegen de elite clubs en een mogelijkheid creëren om op een hogere niveau te spelen. Na de voetbalkamp blijven we tot het einde van het seizoen in Molenbeek op elke zondag trainen, vriendschappelijke wedstrijden spelen en deelnemen aan tornooien.

Om de focus bij de geselecteerde spelers te houden en om ze beter opvolgen organiseren we maar één keer per seizoen een internationale pro voetbalkamp en blijven werken met dezelfde groep tot het einde van het seizoen.

In september 2023 zullen we de volgende testmomenten organiseren.
Jullie kunnen op de hoogte blijven via onze sociale media platformen zoals Instagram en Facebook wanneer de selecties voor de kamp  georganiseerd zullen worden voor het seizoen 2023-2024.

Selecties worden op het complex Sippelberg georganiseerd. Wij bieden  3 testtrainingen om de betere spelers ertussen uit te kiezen.
Er wordt met de geselecteerde spelers getraind tot het vertrek naar het kamp. 

 

In 2021-2022, tijdens de paasvakantie zijn we met een U16 ploeg naar Antalya, Turkije geweest in samenwerking met een andere organisatie.

Toen hebben wij 3 wedstrijden gespeeld binnen de 7 dagen.

  1. Antalyaspor 3-1 Gold Academy vzw U16
  2. Alanyaspor B 2-2 Gold Academy vzw U16
  3. Serik belediye spor 2-3 Gold Academy vzw U16

In 2022-2023 zijn we tijdens de kerstvakantie voor 10 dagen naar Istanbul, Turkije geweest.

Gold Academy U17 ploeg was onder de leiding van een EX-PRO voetballer, ERDEM SEN. Hij was aanwezig voor onze jongeren zijn ervaring mee te delen. 

Tijdens onze winterkamp hebben wij 4 wedstrijden gespeeld;

  1. Fenerbahçe SK 5-0 Gold Academy vzw
  2. Bagcilarspor 1-0 Gold Academy vzw
  3. Istanbulspor 1-1 Gold Academy vzw
  4. Fatih Karagumruk 2-2 Gold Academy vzw 

Er wordt een bedrag van €75 gevraagd voor de 3 testtrainingen. De testtrainingen bestaan uit wedstrijdvormen waar we de kwaliteiten van de spelers beter kunnen zien op tijdens een wedstrijd. 

De reden waarom wij een bedrag vragen is om enkel en alleen te werken met jongeren die zelfvertrouwen hebben en iets willen bereiken. De selectiedagen zijn gelimiteerd.

Er wordt enkel een betaling gevraagd voor de vluchttickets en het hotel. 
Het tenue, trainingen, wedstrijden, verzekering, eten & drinken, transport en heel de organisatie wordt gratis aangeboden.

De ouders of andere personen zijn ook welkom, maar er wordt ook het bedrag van vluchttickets, hotel, transport wel gevraagd. De ouders mogen aan de trainingen en wedstrijden aanwezig zijn.

ADRES SELECTIES

VELD SELECTIES

ADRES:
Complex Sippelberg,
synthetisch veld 2
Mahatma Gandhilaan 5,
1080 Sint-Jans-Molenbeek

SAMENVATTING 2021-2022 : ANTALYA

SAMENVATTING 2022-2023 : ISTANBUL

Op onze instagram (reels) pagina kunnen jullie onze dagelijkse activiteiten zien van dag 1 tot 10.